dilluns, 30 d’octubre del 2017

Exercicis

16.- Quins avantatges comporta fer dibuixos esquemàtics utilitzant símbols normalitzats? Indica exemples en què n'hagis utilitzat a les teves activitats de classe.

Perquè qualsevol persona que conegui les normes corresponents els pugui identificar i reconèixer inequívocament. Exemples: pels indicadors d'extintor.
Resultado de imagen de simbolo de extintor      Resultado de imagen de esquema simbolos

17.- Pensa i digues quins avantatges té el fet que els telèfons mòbils, encara que siguin de marca diferents, es puguin comunicar entre si.

Es molt important per poder-nos comunicar entre si. Si no fos pel telèfon mòbil, encara estaríem  comunicant-nos amb cartes.
Imagen relacionada

18.- Què et sembla que vol dir que diversos ordinadors són compatibles entre ells? Quina importància té aquest fet per als usuaris i per als fabricants de programari?

Doncs que els pots fer compatibles amb el mòbil. Es molt important per si et vols passar música de l'ordinador al mòbil o imatges. Per example el word es pot descarregar en qualsevol tipus d'ordinador.
Resultado de imagen de ordenadores compatibles
23.- Quants carregadors de bateries tens a casa? Com ens afecta en la normalització en aquest cas? Com podriem disminuir el nomre de carregadors que utilitzem? Quins avantatges obtindríem d'aquesta disminució?

Tinc 5 carregadors a casa. Ens afecta per què sempre estem amb els mòbils. Fent que tots els carregadors tinguessin el mateix connector. Obtindríem tenir menys carregadors.

dilluns, 9 d’octubre del 2017

Una habitación con floorplanner

Els plànols són el conjunt de formats que contenen tots els dibuixos que es fan durant el desenvolupament del projecte.





dilluns, 2 d’octubre del 2017

La memòria

La memòria es divideix en sis subapartats.

La memòria descriptiva
En el subapartat la memòria descriptiva s'ha d'explicar detalladament l'objectiu i l'abast del projecte, la ubicació, els estudis previs que s'han fet per analitzar el problema en qüestió.
Resultado de imagen de la memoria descriptiva
Els càlculs
Pel que fa els càlculs que apareixen en la memòria, s'han d'ordenar per temes.
Resultado de imagen de els calculs en l'arquitectura
L'estudi econòmic
En  l'estudi hi haurà els possibles estudis de mercat, la previsió de recursos financiers i tècnics -quan calguin-.
Resultado de imagen de l'estudi economic
L'estudi mediambiental
En els últims anys la conciència sobre l'impacte negatiu de l'activitat humana sobre el medi ha portat les diferents administracions públiques.
Resultado de imagen de l'estudi medioambiental