dilluns, 30 d’octubre del 2017

Exercicis

16.- Quins avantatges comporta fer dibuixos esquemàtics utilitzant símbols normalitzats? Indica exemples en què n'hagis utilitzat a les teves activitats de classe.

Perquè qualsevol persona que conegui les normes corresponents els pugui identificar i reconèixer inequívocament. Exemples: pels indicadors d'extintor.
Resultado de imagen de simbolo de extintor      Resultado de imagen de esquema simbolos

17.- Pensa i digues quins avantatges té el fet que els telèfons mòbils, encara que siguin de marca diferents, es puguin comunicar entre si.

Es molt important per poder-nos comunicar entre si. Si no fos pel telèfon mòbil, encara estaríem  comunicant-nos amb cartes.
Imagen relacionada

18.- Què et sembla que vol dir que diversos ordinadors són compatibles entre ells? Quina importància té aquest fet per als usuaris i per als fabricants de programari?

Doncs que els pots fer compatibles amb el mòbil. Es molt important per si et vols passar música de l'ordinador al mòbil o imatges. Per example el word es pot descarregar en qualsevol tipus d'ordinador.
Resultado de imagen de ordenadores compatibles
23.- Quants carregadors de bateries tens a casa? Com ens afecta en la normalització en aquest cas? Com podriem disminuir el nomre de carregadors que utilitzem? Quins avantatges obtindríem d'aquesta disminució?

Tinc 5 carregadors a casa. Ens afecta per què sempre estem amb els mòbils. Fent que tots els carregadors tinguessin el mateix connector. Obtindríem tenir menys carregadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada